Skip to main content

Annulerings- en Retourbeleid

Bedankt voor het kiezen van Burger Queen Snackbar. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Hieronder vind je ons uitgebreide annulerings- en retourbeleid om je te informeren over de procedures en voorwaarden met betrekking tot annuleringen en retourzendingen.

Annuleringsbeleid:

  1. Bestellingen kunnen worden geannuleerd zolang ze nog niet zijn bereid in onze keuken. Neem onmiddellijk contact met ons op via telefoon of e-mail om je annulering door te geven.

  2. Indien de bestelling al in bereiding is, kunnen we de annulering niet garanderen. We zullen ons best doen om aan je verzoek te voldoen, afhankelijk van de situatie en de voortgang van de bestelling. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  3. In het geval van annulering voordat de betaling is voltooid, wordt er geen betaling in rekening gebracht.

  4. Als je hebt betaald en de annulering wordt geaccepteerd, wordt het volledige bedrag terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode.

Retourbeleid:

  1. Bij Burger Queen Snackbar streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

  2. Retourzendingen worden geaccepteerd binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling. Neem binnen deze termijn contact met ons op om de retourzending te regelen.

  3. Retourzendingen zijn alleen mogelijk voor ongeopende en ongebruikte producten. Het product moet in dezelfde staat verkeren als bij ontvangst, inclusief alle verpakkingen en labels.

  4. Als het geretourneerde product aan de bovengenoemde voorwaarden voldoet, zal Burger Queen Snackbar het volledige bedrag van het geretourneerde product terugbetalen via de oorspronkelijke betaalmethode.

  5. Houd er rekening mee dat de kosten van de retourzending voor jouw rekening zijn, tenzij de retourzending te wijten is aan een fout van Burger Queen Snackbar, zoals het verkeerde product of beschadigde artikelen.

  6. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geverifieerd, zullen we het terugbetalingsproces zo snel mogelijk in gang zetten. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op je rekening verschijnt.

Neem voor vragen, verduidelijkingen of om een annulering of retourzending te regelen contact met ons op via de onderstaande contactgegevens:

Telefoon: 0592 865 364
E-mail: info@burgerqueen.nl

We waarderen je keuze voor Burger Queen Snackbar en streven ernaar om je een geweldige eetervaring te bieden. Bedankt voor je begrip en medewerking met ons annulerings- en retourbeleid.

Let op: Dit beleid is onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is altijd raadzaam om onze website regelmatig te controleren voor eventuele updates of wijzigingen in ons beleid.