Skip to main content

Feestje?

Queen en -King Feestje

Een kinderfeestje is niet compleet zonder gevulde buikjes! Bij Burger Queen kunt u in groot of kleiner gezelschap uw kinderfeestje vieren met een Kidsmeal naar keuze. Hierin zit een leuk cadeautje voor iedereen plus een extra cadeautje voor de jarige King of Queen. Ook mag iedereen gratis grabbelen in onze vrolijke grabbelton vol met mooie cadeautjes!

Voor u hebben we uiteraard onze heerlijke patatspecialiteiten en hamburgers van 100% scharrelvlees. En vergeet u niet uw kindergezelschap na afloop te trakteren op een heerlijk kinder softijsje met verschillende soorten smikkels plus cadeautje?

Karin Martin de Vries
Karin Martin de Vries
12 Januari 2024
Vanmiddag gegeten bij de Lunchroom van Burger Queen in Assen. De Tosti oroginal en de Tosti Hawaii.. Het smaakte verrukkelijk. En het was schitterend mooi gepresenteerd. De bediening van de dame was uiterst correct..ennn... binzonder snel. Kortom ..een dikke 10 en een aanrader.
Stefan Anjema
Stefan Anjema
7 Januari 2024
Vandaag voor het eerst deze spareribs besteld. Afhaaltijd17:20 perfect op tijd klaar. Milde variant besteld. Ik moet eerlijk zijn ze zijn echt ontzettend lekker. Mals, goed in de marinade en grote portie. Lekkere saus erbij drie soorten. En goed afgebakken dikke frieten en heerlijke maïskolf. Kortom het bestellen waard echt een aanrader. # best ribs in assen. Bestel ze bij BurgerQueen Assen
Bjorn B
Bjorn B
25 December 2023
Erg lekker gegeten en super vriendelijk personeel!