Skip to main content

Luxe snackbar

Heeft u trek in een lekker patatje, hamburger of andere lekkere snack na het winkelen? Of wilt u even wat eten voordat u de Theater/Bioscoop Nieuwe Kolk bezoekt? Kom dan gezellig langs bij de luxe én goedkoopste cafetaria van Assen; de Burger Queen!

Eigengemaakte specialiteiten

Natuurlijk hebben we véél meer dan ons overheerlijke duurzaam gefrituurd patat. Kom vooral ook eens langs voor onze gezonde eigengemaakte rauwkostsalades. Of onze lekkere saté van de haas op de bakplaat gebakken met eigengemaakte pindasaus. En kunt u onze ½ gegrilde kip van ’t spit helemaal op krijgen?

En als u toch aan het bestellen bent… vergeet u dan niet te kiezen tussen onze 18 soorten verschillende sauzen met als uitschieter onze heerlijke ambachtelijke mayonaise.

Of heeft u liever zin in een gezonde Italiaanse bol? Kies uit ons uitgebreide ruim belegde broodjes assortiment met vegetarische en glutenvrije producten. Vraag ook naar ons glutenvrije assortiment!

Check iedere maand in onze snackbar onze ‘Aanbieding van de Maand’ met hierin onze Burger Queen Snackbartip!

Diversiteit aan gerechten

Burger Queen is sinds vorig jaar gevestigd aan de Weierspoort 21 en staat nu al bekend om haar heerlijke verantwoorde hamburgers die bestaan uit 100% scharrelrundvlees van de bakplaat. Maar ook de zelfgemaakte schnitzels en 100% biologische karbonades worden geroemd door de klanten. En wat dacht u van een heerlijk vers bereid room soft ijsje tussendoor met lekkere toppings erop?